БЕЗ КАТЕГОРИЯ

За сладостта от ниската цена и за горчивината от ниското качество

Когато потенциални клиенти ни запитат „Скъпо ли ще ни струва да работите за нас и много ли ще ни вземете“, ние обикновено отговаряме, че не взимаме и не даваме нищо.

Единственото, което и сигурно, е това, че работим за интересите на клиентите си.

Когато потенциални клиенти ни кажат „Цените на услугите на счетоводната кантора, която доскоро ползвахме, са по – ниски от вашите“, ние с огромно уважение отговаряме, че това е прекрасно, но тогава защо не са продължили да ползват услугите на колегите, а търсят нас.

Ние не се конкурираме с никого чрез цени, а с нашия опит, познания, умения и вложеното време във всяка услуга. А всичко това има … своята цена.

Защото историята е пълна с примери за това как насладата на клиента от ниската цена на услугата в един момент изчезва заради горчилката от ниското качество.

Ако някой ви каже за нас, че ние от счетоводна кантора „Корект Акаунт Консулт“ сме добри в своята работа, няма да го отречем.  Защото това е така.

Не се притесняваме да заявим и да се подпишем под това твърдение, че разбираме от тази работа и я вършим качествено.

Предпочитаме да работим за клиенти, които знаят, че положеният труд се заплаща, а добрите резултати също.

Придържаме се към законите и това прави нас и клиентите ни силни.

Работим за вашата печалба и ще ви помогнем да я увеличите. В края на месеца, в края на тримесечието, в края на годината.

Ние сме „Корект Акаунт Консулт“ и знаем как да сложим ред във финансите ви.

И сме щастливи от това, че много клиенти ни дадоха възможност да им докажем колко сме добри.

Е, вие сте на ход. Ако искате счетоводството ви е да бъде изрядно и в ред, ако искате счетоводството ви да бъде безкомпромисно подържано и съобразено до последната точка, алинея и член на закона …, потърсете ни.

Приемете това не като бъдещ разход, а като една от най – успешните ви инвестиции.

Гарантираме ви го!